Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

Over Ons

Meer dan 3000m2 woon- en slaapgenot

Je kunt er niet omheen: Vegers Meubelen neemt dan ook een prominente plaats in aan het uiteinde van de Heerlense Woonboulevard.  Het familiebedrijf staat voor meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van woon- en slaapkamerinterieurs. Het door zijn grote glazen wanden bijna transparante gebouw heeft een luxe uitstraling. Dan zullen de prijzen wel navenant zijn, hoor ik u denken. De verrassing is daarom des te groter als u, eenmaal binnen, de uitzonderlijke prijskwaliteit verhouding ziet van de gepresenteerde meubelen. In compleet uitgewerkte woon- en slaapkamerinterieurs doet u legio ideeën op om uw woon- en uw slaapkamer te verfraaien.

Wij behandelen onze klanten zoals jezelf ook graag behandeld zou willen worden. Daarom laten we de mensen bij binnenkomst eerst eens lekker op hun gemak rondneuzen. Zijn er dan vragen, dan staan we uiteraard met raad en daad terzijde.

Het centrale uitgangspunt is altijd de wens van de klant. Daarin kunnen we behoorlijk ver gaan. Als een klant specifieke wensen heeft en we hebben het niet in ons assortiment, dan gaan we daar gericht naar op zoek. Vind je net dat ene object, dat hij zoekt, dan heb je een klant voor het leven

Wonen

Het woongedeelte is ingedeeld in verschillende categorieën, waarbij elke afdeling zijn eigen specifieke woonsfeer, kleurstelling en materiaalgebruik heeft. Op de ene afdeling  vindt u een keur aan meubels, uitgevoerd in bij de hedendaagse smaak passende materialen en kleuren. Op een andere afdeling treft u smaakvolle wooncollecties, die niet aan tijd gebonden zijn. Inventieve woonoplossingen in robuuste vormen en natuurlijke materialen, uitgevoerd in actuele kleuren en verrassende dessins. Bij weer een andere afdeling worden ambachtelijke ervaringen uit het verleden gecombineerd met hedendaagse technieken. Rijke stofferingen, raffinement en een luxueuze uitstraling kenmerken de meubels op deze sfeervolle afdeling, waarin jong en oud elkaar ontmoeten. U kunt losse woonobjecten kopen, maar ook volledige programma’s, van fauteuil tot complete woonkamer en dat alles tegen prijzen van rond en iets onder het middensegment.

Een groot voordeel is onze langjarige ervaring van huis uit. Daardoor hebben we met heel veel fabrikanten een kind-aan- huis- relatie.  Het prijsvoordeel dat daarbij hoort, gaat linea recta naar onze klanten. 

Slapen

Een mens brengt gemiddeld een derde deel van zijn leven in bed door. Bij een comfortabele levensstijl hoort ook een gezonde nachtrust. Wat voor meubels geldt, geldt ook voor de slaapafdeling: bij Vegers vindt u zowel een uitgebreide keuze in boxsprings, (bed)bodems, matrassen, dekbedden en kussens, maar ook in compleet geoutilleerde slaapkamers.

Het deskundige (uitgeslapen) team van Vegers staat elke dag weer klaar om u uit te leggen waar u allemaal op moet letten bij het inrichten van uw slaap- eet- en woonkamer. Laat u inspireren. Bij Vegers is de inrichting van uw woning van oudsher in vertrouwde handen.

Historie

1920

Zo rond 1920 is de familie Vegers begonnen met het verkopen van meubels in een pand op de Willemstraat te Heerlen. In deze tijd werden er al woonkamermeubels en slaapkamers verkocht.

1965

Jaren later is men verhuisd naar de Dautzenbergstraat. Dit pand was op een gegeven moment te klein voor de omvang van het bedrijf en zodoende is men een pand aan de Honigmanstraat gaan bouwen. Dit pand is in 1965 geopend. Bij de meeste mensen nog wel bekent, omdat het tegenover het postkantoor lag. Deze locatie had 3 etages wonen en slapen. Vegers Meubelen stond destijds bekend om zijn grote collectie in voornamelijk eikenhouten meubels.
 

1975

Weer veel jaren later zijn er nog 2 panden bijgekomen. De slaapkamerspeciaalzaak op de Heerlerbaan en een zaak met moderne meubels op de Locht.

1995

In 1995 is men van start gegaan op de huidige plek op de Woonboulevard Heerlen. Hier zijn alle drie de zaken bijeengekomen waardoor men op een schitterende locatie alle meubelstijlen bij elkaar kon brengen.
Vegers Meubelen Heerlen

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend