Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

TREND: de draaifauteuil

Een verdraaid fijne stoel 

Een fauteuil geeft glans aan je interieur, daarom noemen wij het ook wel de parel van de woonkamer. En net zoals met andere meubels, zijn hier ook trends in te spotten. De draaifauteuil springt er echt tussenuit én laat dat nou net dé trend van dit moment zijn. Dit wil je niet missen, lees verder!

Een draaifauteuil, zo veel meer dan dat je denkt

De naam verklapt het al, het is een fauteuil die kan draaien. Het zitgedeelte draait op de poot, vaak zelfs 365 graden. Je kunt dit vergelijken met een bureaustoel. Alleen is een draaifauteuil is zo veel meer dan dat. Denk aan: verschillende stijlen, stoffen en afwerkingen. Je hebt ze bijvoorbeeld met en zonder armleuningen. Een armleuning zorgt voor wat extra geborgenheid, maar zonder een armleuning geeft juist een wat luchtiger effect in de ruimte.

Een fauteuil als verbindende factor 

Je komt thuis na een dag hard werken. Je ploft lekker op je favoriete plekje: de draaifauteuil. Je hoeft even helemaal niets. Je draait naar het raam en telt de regendruppels die tegen het raam spatten. Dan draai je de stoel een kwartslag, naar de tv om deze aan te zetten. Na een half uurtje ontspannen, draai je nog een halve slag en ziet je boodschappen op het aanrecht staan. Oké, nog vijf minuten en dan begin ik écht aan het avond eten. De draaifauteuil als centraal punt in een woning verbindt alle verschillende hoeken en is de ultieme chill-spot. Een flexibele zitplaats, ideaal!

Om in weg te dromen: Rondo 

Draaifauteuil RondoEen van onze favoriete draaifauteuils is de Rondo draaifauteuil. Deze schattige fauteuil ziet er niet alleen uit als een wolkje, maar zit ook zo. We hebben ‘m gemaakt in twee varianten, namelijk: met lage en hoge rug. De hoge rug biedt extra comfort en de lage rug geeft een compacte uitstraling. Welke het lekkerste zit? Daarover mag je lekker zelf oordelen door langs te komen bij één van onze winkels.

De cirkel is rond met Monzone

Draaifauteuil MonzoneMet een knipoog naar de seventies, tovert onze Monzone draaifauteuil jouw zithoek om tot een ware loungeplek. We hebben ‘m in stoer leer of aaibaar velvet.

Heb je liever één van onze andere 250 stof- of leersoorten? Dan maken we ‘m graag precies zoals jij het wil. Dit wordt jouw ultieme hangplek, wedden dat jij je plekje nooit meer afstaat?

De ultieme relaxstand in Irabo

Draaifauteuil IraboStoere look? Dan zeg je Irabo! Draaifauteuil Irabo draait altijd de juiste kant op. In deze tikkeltje industriële fauteuil kun je lekker wegzakken, hij is namelijk voorzien van verstelbare rugleuning die automatisch met je mee veert. Irabo nodigt uit om heerlijk in te chillen, zeker wanneer je deze combineert met bijpassende hocker.

Kijken, voelen en testen, ervaar alle draaifauteuils in onze showrooms

Alleen erover lezen is natuurlijk niet leuk, we snappen dat je het liefst ook wil proefzitten. Kom maar eens langs in onze showroom. 

Meer berichten

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend