Nieuws

HET NIEUWE RELAX MAGAZINE

Ons nieuwe relax magazine is er. Boordevol pagina’s over relaxfauteuils en relax banken. Kom hem gratis ophalen in onze showroom op de Woonboulevard in Heerlen.

Lees meer

HOE GROOT MOET MIJN EETTAFEL VOOR 6 PERSONEN ZIJN?

Het blijft een lastige vraag; Hoe groot moet een eettafel zijn voor 6 personen? Je eettafel is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je huis. Het is de plek waar in de ochtend de dag gestart wordt en in de avond de dag afgesloten wordt. Belangrijk is dus dat de eettafel voordoet aan jouw wensen. Én dat er 6 personen aan passen!

Lees meer

MOOME

Moome staat voor compact en betaalbaar hedendaags design en biedt naast kwalitatief hoogwaardige designmeubelen ook interieuraccessoires. Moome meubelen richt zich met name op een ieder die geen concessies wil doen in het interieur en gaat voor hoge kwaliteit, eigenzinnig maar tijdloos design. Bewonder de collectie bij ons in de showroom!

Lees meer

House of Dutchz

We omringen ons er dagelijks mee: de lekkerste koffie, de mooiste kleding, een stijlvolle tas, of mooi design. Kortom, we halen graag het beste uit het leven. Het ambachtelijke woonlabel House of Dutchz is op en top Hollands Glorie. Een echt Nederlands woonmerk, dat zich kenmerkt door klasse, schoonheid, vakmanschap en duurzaamheid.

Lees meer