Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

Meubel impregneren

Gefeliciteerd! Je hebt gekozen voor de All-in House service. Met dit aanvullende serviceprogramma, hoef jij je vijf jaar lang geen zorgen te maken over service en garantie. Om jouw zitmeubelen te beschermen tegen vlekken en vuil van buitenaf, moet je eerst de zitmeubelen zelf inspuiten.

Door het zelf inspuiten kunnen we de kosten voor deze service laag houden. Voordat je begint met het inspuiten van je zitmeubelen, dek je eerst de vloer af met plastic, karton of een oude deken. Zet vervolgens een raam open voor een goede ventilatie in huis. Dit bevordert het droogproces.

Als je de meubelen ‘s avonds inspuit, is het de volgende morgen droog en klaar voor gebruik. Schut de spuitbus voor het gebruik. Spuit vervolgens de spray in egale banen van links naar rechts en daarna in egale banen van boven naar beneden. Op deze wijze weet je zeker dat alle delen goed voorzien zijn van de juiste bescherming.

Voor banken en fauteuils wordt er één spuitbus per zitplaats geleverd. Voor eetkamerstoelen gebruik je één spuitbus voor twee stoelen. Een spuitbus hoeft niet helemaal leeggespoten te worden. Het restant kun je later nog gebruiken. Kijk hiervoor naar het filmpje: EHBO bij vlekken.

Het inspuiten kun je gewoon in huis doen, dit is niet schadelijk. Je kunt het vergelijken met haarlak. De geur die aan de spray is toegevoegd, is er om je aan te herinneren dat je goed ventileert. Na het drogen is je zitmeubel helemaal klaar voor vijf jaar lang zorgeloos wonen.

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend