Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

EHBO bij vlekken

Dagelijkse ongelukjes, ze kunnen zomaar gebeuren. Een kopje koffie, een glas rode wijn of misschien zelfs wel een beetje mayonaise als je op de bank aan het eten bent tijdens het kijken naar de televisie. Dit kan vervelende vlekken veroorzaken. Snel en adequaat handelen is hier nu belangrijk. Gebruik voor het verwijderen van de vloeistoffen of etensresten altijd een witte doek of keukenpapier. Gekleurde doeken kunnen verkleuringen achterlaten op een zitmeubel. Spuit het doek of keukenpapier in met Clean Tex en dep de overtollige vloeistof weg.

Bij etensresten verwijder je dit eerst met een lepel van de bank. Spuit vervolgens de bank in met ruim voldoende Clean Tex en dek het vervuilde gedeelte af met een vochtige, witte handdoek. Laat de handdoek helemaal drogen voordat je deze verwijderd. Het resterende vuil trekt dan in de handdoek.

Bij hardnekkige vlekken kun je dit nog een keer herhalen. Als je gekozen hebt voor All-in House en je hebt de vlek zelf eenvoudig kunnen verwijderen, spuit dan dit gedeelte van de bank opnieuw in met All-in House. Je zitmeubel is dan opnieuw beschermt. Indien je de vlek niet eenvoudig kunt verwijderen, neem dan contact op met All-in House om de vlekken te laten verwijderen door een vakman. Dat is wat we bedoelen met zorgeloos wonen!

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend