Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

Prijs

  

Salontafels

De assistent voor elke zithoek

De salontafel is het verlengstuk van de plek waar je zit. Of dit nu de hoekbank of jouw favoriete fauteuil is. Vaak doet het dienst als “drager” van een kop koffie of thee en wordt deze binnen handbereik neergezet. Je legt er je favoriete boek neer maar gebruikt het ook als opslagplaats voor je afstandsbediening(en). En misschien is het een enkele keer ook nog wel een verkapt voetenbankje. Het is dus de plek waar mensen bij elkaar zitten. Het moet dan dus ook tegen een stootje kunnen en bijdragen aan de uitstraling van een woonkamer. Een salontafel dient praktisch te zijn, maar hij moet ook mooi binnen je interieur passen.

Persoonlijk advies

Een salontafel moet goed passen bij jouw smaak en budget. Vegers Meubelen op de Woonboulevard in Heerlen heeft meer dan 100 jaar ervaring en is daarom hét vertrouwde adres en dé adviseur om jou te assisteren in je zoektocht naar een salontafel. Bij Vegers leggen we de nadruk op persoonlijk advies: zo vinden we samen de salontafel die perfect in jouw interieur past.

Salontafels in alle soorten en materialen

Je bent van harte welkom in onze 3.000 M² grote showroom waar we je graag voorzien van inspiratie en persoonlijk advies.

Waarmee moet je rekening houden bij de aanschaf van een salontafel?

 • Budget
  Kies je voor een goedkopere salontafel of ga je liever voor een duurdere tafel? Met een lager budget zit je niet meteen vast aan een kleinere tafel van minder mooi materiaal: door slim in te kopen weten wij de prijzen van (normaal) duurdere tafels te drukken.
 • Vorm, kleur en maat
  Laat jij je oog vallen op een ronde salontafel, of ga je toch voor een vierkant of rechthoekige? Wil je opbergruimte in je tafel en ga je voor een salontafel met lades, of prefereer je een strakke salontafel zonder lades? Ligt je voorkeur voor kleur bij een standaardkleur zoals wit of zwart, of ga je voor een natuurlijke houten look of toch een feller tintje? Op basis van de beschikbare ruimte in je woonkamer kun je een salontafel vinden die perfect in je interieur past.
 • Materiaal
  Het materiaal van je salontafel is een belangrijk aspect van je keuzeproces. We bieden salontafels van meerdere soorten materialen aan: of je nu meer bent van de klassieke houten tafels, of meer van het sterke HPL lamulux of keramiek.
 • Woonstijl
  De salontafel staat centraal in je woonkamer. Daarom is het zeer wenselijk dat deze ook goed bij jouw stijl van wonen past. Of je nu een salontafel zoekt voor de klassieke, landelijke of toch de moderne woonstijl. Vegers Meubelen biedt meerdere salontafels aan die perfect in je interieur passen.

Salontafel kopen? Bekijk online en koop in de winkel!

Wij geloven dat het kopen van een salontafel en bijpassende meubels zoals een fauteuil of bank, beter in de winkel kan gebeuren. Waarom? Alleen in het echt ervaar je de structuur van het materiaal, de vorm en de kleur van de tafel. Dit zijn belangrijke aspecten om nog langer van jouw nieuwe tafel te kunnen genieten. Bekijk hier dus ons actuele aanbod en kom langs op de Woonboulevard in Heerlen voor persoonlijk advies.

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend