Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

Prijs

  

Eetkamertafels

Samenbrenger in elk huishouden

De eetkamertafel is de plek waar ’s ochtend de boterhammen genuttigd worden en ’s avonds de aardappelen met jus worden genuttigd. Maar ook de plek waar je gezellig met familie of vrienden verzameld voor een spel of een goed gesprek. De tafel vervult in de meeste huishoudens dus een belangrijke rol om mensen bij elkaar te brengen. De uitstraling en “het gevoel” dat mensen bij dit meubelstuk hebben moet dus goed zijn.

Persoonlijk advies

Een eettafel wordt normaal gesproken niet vaak aangekocht. Daarom is het zeer belangrijk om een weloverwogen keuze te maken over de aankoop van dit meubel. Met meer dan 100 jaar ervaring is Vegers Meubelen op de Woonboulevard in Heerlen het vertrouwde adres en dé adviseur om jouw zoektocht naar een bank in goede banen te leiden. Wij leggen graag de nadruk op persoonlijk advies om er zeker van te zijn dat jij de tafel vindt die perfect in je interieur past.

Eettafels in alle vormen en materialen

We ontvangen je graag in onze 3.000m² grote showroom om je te voorzien van persoonlijk advies en inspiratie. Belangrijke factoren die je keuze voor een eettafel kunnen bepalen:

 • Budget
  Kies je voor een goedkopere eettafel of val je voor een duurdere, met meerdere mogelijkheden tafel? Een lager budget betekent niet meteen dat er geen grote tafel gekocht kan worden: door slim in te kopen weten wij ook de prijzen van de normaal duurdere tafels te drukken.
 • Vorm, kleur & maat
  Op basis van de beschikbare ruimte kun je een tafel kiezen die perfect in jouw interieur past. Bij Vegers Meubelen vind je eettafels in alle soorten en maten: ronde, ovale of rechthoekige eetkamertafels. Ook zijn er meerdere kleuren eettafels in ons assortiment te vinden: ga jij voor massief hout, keramiek, HPL of Lamulux?
 • Materiaal
  Uiteraard speelt het materiaal van een tafel een grote rol in het keuzeproces. Wij bieden eettafels van meerdere soorten materialen aan: of je nu meer bent van de houten tafels, of meer van tafels gemaakt van het sterke HPL (High Pressure Laminate), keramiek of Lamulux
 • Woonstijl
  De eettafel is vaak het middelpunt van het interieur. Daarom is het zeer wenselijk dat deze goed bij je woonstijl past. Vegers Meubelen heeft tafels voor klassieke, landelijke of industriële en de moderne woonstijl.

Eettafel kopen? Bekijk online en koop in de winkel!

Wij geloven dat het kopen van een eettafel, maar ook de aanschaf van aanverwante producten als eetkamerstoelen, beter in een winkel kan gebeuren. Waarom? Alleen in het echt ervaar je de structuur van het materiaal en de robuustheid van de tafel. Belangrijke aspecten om nog langer van jouw nieuwe eettafel te kunnen genieten. Bekijk hier dus ons actuele aanbod en kom langs op de Woonboulevard in Heerlen voor persoonlijk advies.

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend