Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

Prijs

  

Bijzettafels

Aanvulling voor elke woonkamer

De bijzettafel is de plek om je koffie of borreltje neer te zetten terwijl geniet van alle comfort dat je bank of fauteuil te bieden heeft. Leg je laptop of telefoon er eens neer om volledig op te gaan in de zachtheid van je comfortabele bank of relaxfauteuil. Kleed het bijzettafeltje aan met een kleedje om hem nog meer te laten opgaan in je interieur. En het is uiteraard perfect om een mooie staande lamp of groene plant op te plaatsen.

Persoonlijk advies

Vegers Meubelen op de Woonboulevard in Heerlen heeft met meer dan 100 jaar kennis en ervaring, daarom is dit een vertrouwd adres en dé adviseur om jou te assisteren in je zoektocht naar de perfecte bijzettafel. Bij Vegers Meubelen leggen we de nadruk op persoonlijk advies: zo vinden we samen de tafel die perfect in jouw interieur past.

Bijzettafels in alle soorten en materialen

Je bent van harte welkom in onze 3.000M² grote showroom waar we je graag voorzien van inspiratie en persoonlijk advies.

Waarmee moet je rekening houden bij de aanschaf van een bijzettafel?

 • Budget
  Kies je voor een goedkopere bijzettafel of ga je liever voor een duurdere tafel? Met een lager budget zit je niet meteen vast aan een kleinere tafel van minder mooi materiaal: door slim in te kopen weten wij de prijzen van (normaal) duurdere tafels te drukken.
 • Vorm, kleur en maat
  Laat jij je oog vallen op een ronde bijzettafel, of ga je toch voor een vierkant of rechthoekige? Wil je een tafel die je langs je muur kan zetten of ga je voor een tafel die meer ín de ruimte staat? Ligt je voorkeur voor kleur bij een standaardkleur zoals wit of zwart, of ga je voor een natuurlijke houten look of toch een glazen tafeltje? Op basis van de beschikbare ruimte in je woonkamer kun je een bijzettafel vinden die perfect tussen je andere meubels past.
 • Materiaal
  Het materiaal van je bijzettafel is een belangrijk aspect van je keuzeproces. We bieden bijzettafels van meerdere soorten materialen aan: of je nu meer bent van een keramiek, HPL of lamulux blad, of toch van de  houten tafels: bij Vegers vind je de bijzettafel die jouw interieur nodig heeft.
 • Woonstijl
  Bijzettafels zijn aanvullende accessoires die een woonstijl verder aankleden. Kies dus een tafel die past bij de andere meubels en in de stijl die je daarin hanteert. Dus industrieel, landelijk, tijdloos of modern.

Bijzettafel kopen? Bekijk online en koop in de winkel!

Wij geloven dat het kopen van een bijzettafel en overige meubels, beter in de winkel kan gebeuren. Waarom? Alleen in het echt ervaar je de structuur van het materiaal, de vorm en de kleur van de tafel. Dit zijn belangrijke aspecten om nog langer van jouw nieuwe bijzettafel te kunnen genieten. Bekijk hier dus ons actuele aanbod en kom langs op de Woonboulevard in Heerlen voor persoonlijk advies.

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend