Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

Prijs

  

Productcategorieën

Tafels

Middelpunt van je woonkamer of eetkamer

Een tafel is vaak het middelpunt van je woon- of eetkamer. Het is de plek om samen te eten en waar verhalen over de dag gedeeld worden. Maar ook de plek om ’s ochtends de krant te lezen met een kop koffie en goede gesprekken te voeren. Om thuis te werken of gewoon gezellig met familie of vrienden te tafelen. Een tafel wordt daarom ook vaak gezien als middelpunt van het interieur in je keuken, woonkamer of eetkamer.

Persoonlijk advies

Een nieuwe tafel wordt niet vaak aangekocht. Daarom is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken over de aankoop van een eettafel, salontafel of bijzettafel. Met meer dan 100 jaar ervaring is Vegers Meubelen op de Woonboulevard in Heerlen het vertrouwde adres en dé adviseur om jouw zoektocht naar een nieuwe tafel in goede banen te leiden. Wij leggen graag de nadruk op persoonlijk advies om er zeker van te zijn dat jij de tafel vindt die perfect in je interieur past.

Tafels in alle vormen en materialen

We ontvangen je graag in onze 3.000m² grote showroom om je te voorzien van persoonlijk advies en inspiratie.

Waarmee moet je rekening houden bij de aanschaf van een eettafel?

 • Budget
  Kies je voor een goedkopere tafel of val je voor een duurdere, met meer mogelijkheden tafel? Een lager budget betekent niet meteen dat er geen grote tafel gekocht kan worden. Door slim in te kopen weten wij ook de prijzen van de normaal duurdere tafels te drukken.
 • Vorm, kleur & maat
  Op basis van de beschikbare ruimte kun je een tafel kiezen die perfect in jouw interieur past. Bij Vegers Meubelen vind je meerdere soorten tafels, van eettafels tot salontafels en bijzettafels. De tafels zijn leverbaar in meerdere vormen zoals, rechthoekig, ovaal, rond en boomstam. Er zijn meerdere kleuren tafels in ons assortiment te vinden: ga jij voor massief hout, keramiek, lamulux of HPL?
 • Materiaal
  Uiteraard speelt het materiaal van een tafel een grote rol in het keuzeproces. Het materiaal is wat je dagelijks voelt en maakt dat jij je nog meer thuis voelt. Ben jij fan van het natuurlijke reliëf van hout of toch meer een liefhebber van het HPL (High Pressure Laminate), keramiek of lamulux. Onze tafels zijn verkrijgbaar in meerdere soorten materialen waardoor er altijd wel een juiste tafel voor jou te krijgen is.
 • Woonstijl
  Een tafel is vaak het middelpunt van het interieur. Daarom is het zeer wenselijk dat deze mooi bij je woonstijl past. Of je nu een tafel zoekt voor de klassieke, landelijke of industriële woonstijl, of toch voor de moderne woonstijl: bij Vegers Meubelen vind je de tafel die het beste in jouw interieur past.

Tafel kopen? Bekijk online en koop in de winkel!

Dagelijks maak je gebruik van je tafel. Je wilt daarom ook dat de keuze van deze nieuwe tafel er eentje is waar je met volle tevredenheid op kunt terugkijken. Wij geloven dat het kopen van een tafel dan ook beter in een echte winkel kan gebeuren. Waarom? Alleen in het echt ervaar je de structuur van het materiaal en de robuustheid van een tafel. Je voelt de nerven van het hout of de structuur van de kunststof. Belangrijke aspecten om nog langer van jouw nieuwe tafel te kunnen genieten. Bekijk hier dus ons actuele aanbod en kom langs op de Woonboulevard in Heerlen voor persoonlijk advies.

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend