Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

Prijs

  

Hoekbanken

Hoekbanken: Vast element in elke Nederlandse woonkamer

Hoekbanken zijn al jarenlang erg populair. Niet gek, het zijn echte eyecatchers die uitnodigen om op neer te ploffen. Het is dé plek om je terug te trekken na een lange dag, de plek waar je samen met je kinderen een film kijkt en waar je je familie en vrienden ontvangt. Het is ook de zithoek waar je gaat zitten om lekker televisie te kijken of een goed boek te lezen. Deze design banken zijn daarnaast ideaal om languit op te liggen. Ze worden dan ook vaak een relaxbank genoemd!

Persoonlijk advies

Een hoekbank koop je normaal gesproken maar een paar keer in je leven. Daarom is het van groot belang dat je de keuze voor een nieuwe hoekbank op een weloverwogen manier maakt. Vegers Meubelen, gevestigd op de Woonboulevard Heerlen, is al meer dan 100 jaar een vertrouwd adres en adviseur om jou te begeleiden naar jouw favoriete bank. Met meer dan een eeuw aan ervaring leggen wij graag de nadruk op persoonlijk advies om er zeker van te zijn dat jij de bank vindt die perfect bij jou past.

Hoekbanken in verschillende kleuren en maten

We ontvangen je graag in onze 3.000m² grote showroom om je te inspireren en jouw zoektocht naar de perfecte hoekbank in goede banen te leiden.

Waarmee moet je rekening houden bij de aanschaf van een hoekbank?

 • Budget
  Kies je voor een betaalbaardere hoekbank of val je voor een duurdere designbank? Een smallere beurs wil niet direct zeggen dat daarmee ook gelijk een kleine hoekbank gekocht moet worden. Door slim in te kopen weten wij ook de prijzen van de normaal duurdere hoekbanken te drukken. Daarnaast zijn er regelmatig hoekbanken in de aanbieding.
 • Vorm
  Afhankelijk van smaak en beschikbare ruimte wordt een keuze gemaakt voor een bepaalde vorm. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten banken, van trendy hoekbanken, hoekbank met een hoek met eiland, hoekbanken met relaxfunctie tot aan de populaire U-banken.
 • Kleur
  De kleur van een bank maakt dat deze ofwel nog meer opgaat in de rest van je interieur. Populair zijn grijze hoekbanken, mosterd gele hoekbanken, olijfgroene hoekbanken en hoekbanken in cognac.
 • Materiaal
  Ook speelt het materiaal een grote rol in de keuze voor een nieuwe hoekbank. In ons assortiment zijn er banken van vele soorten materialen te vinden, van meerdere soorten leren banken tot comfortabele stoffen banken. Ook vind je bij ons banken van materialen als velvet/velours, suède en microleder, die vanwege hun zachtheid en stoere uitstraling steeds populairder worden.
 • Zitcomfort
  De een wil graag een harde zit, terwijl de ander graag wegzakt in de hoekbank van zijn of haar dromen. De hardheid van een bank wordt bepaald door de vulling en de aanwezigheid van bepaalde ondersteunende technieken. Ervaar welk zitcomfort voor jou het beste is. Naast variatie in hardheid biedt Vegers Meubelen je ook hoekbanken met relaxfunctie. De ultieme vorm van ontspanning, want door de elektrische relaxfunctie pas jij je bank aan zoals jij wilt.
 • Woonstijl
  Omdat een hoekbank vaak centraal staat in je interieur, wil je het liefst dat deze mooi past binnen jouw woonstijl. Of je nu een hoekbank zoekt voor de industriële, landelijke of moderne woonstijl, of toch meer voor de elegantere woonstijl: met het ruime aanbod van Vegers Meubelen vind je de hoekbank die het beste in jouw interieur past.

Hoekbank kopen? Bekijk online en koop in de winkel

Wij geloven dat het kopen van een hoekbank, maar ook de aanschaf van bijpassende producten als een salontafel of een bijzettafel, beter in een winkel kan gebeuren. Waarom? Alleen in het echt ervaar je het zitcomfort, zie je de kleur en voel je de structuur van het materiaal. Dit zijn belangrijke aspecten om een weloverwogen keus te maken voor jouw nieuwe bank. Bekijk hier dus ons actuele aanbod en kom langs op de Woonboulevard in Heerlen voor een persoonlijk advies.

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend