nl Nederlands

 

Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

Prijs

  

Productcategorieën

Banken

Dit is het einde!

Geen producten te vinden!

Het middelpunt van je interieur

Een bank is vaak de eyecatcher van een woonkamer. De plek waar je zelf uitrust na een drukke (werk)dag, het meubel waarop je je kinderen laat gamen en waarop je je bezoek ontvangt. Maar ook de zithoek die jij kiest om relaxed televisie te kijken of een goed boek te lezen. Het zitmeubel wordt dan ook vaak gezien als het middelpunt van je interieur.

Persoonlijk advies

Het kopen van een bankstel is iets wat je niet heel vaak doet. Ook daarom is het nog belangrijker dat je de keuze voor een nieuwe bank, weloverwogen maakt. Vegers Meubelen, gevestigd op de Woonboulevard Heerlen, is al meer dan 100 jaar een vertrouwd adres en adviseur om jou te begeleiden naar jouw favoriete bank.

Banken in alle kleuren en maten

Met meer dan 100 banken nemen we je graag mee in onze 3.000m² grote Showroom om je te inspireren en te laten ervaren welke bank het beste bij jouw situatie past.

Waarmee moet je rekening houden bij de aanschaf van een bankstel?

 • Budget
  Kies je voor een goedkope bank of val je voor een duurdere designbank?
  Een smallere beurs wil niet direct zeggen dat daarmee ook gelijk een kleine bank gekocht moet worden. Door slim in te kopen weten wij ook de prijzen van normaal duurdere banken te drukken.
 • Vorm
  Afhankelijk van smaak en beschikbare ruimte wordt een keuze gemaakt voor een bepaalde vorm. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten banken, van comfortabele 2-zitbanken tot ruime 4-zitbanken of hoekbanken. Ook kun je eens denken aan de populaire U-bank of een hoekbank met een hoek met eiland.
 • Kleur
  De kleur van een bank maakt dat deze ofwel nog meer opvalt, ofwel opgaat in de rest van je interieur. Populair zijn grijze banken, mosterd gele banken, olijfgroene banken en banken in cognac.
 • Materiaal
  Het materiaal speelt een grote rol in de keuze voor een bankstel. In ons assortiment zijn er banken van vele soorten materialen te vinden, van meerdere soorten leren banken tot comfortabele stoffen banken. Ook vind je bij ons banken van materialen als velvet/velours, suède en microleder, die vanwege hun zachtheid en stoere uitstraling steeds populairder worden.
 • Zitcomfort
  De een wilt graag een harde zit, terwijl de ander graag wegzakt in de bank van zijn of haar dromen. De hardheid van de bank wordt bepaald door de vulling en de aanwezigheid van bepaalde ondersteunende technieken. Ervaar welk zitcomfort voor jou het beste is.
 • Woonstijl
  Omdat een bank vaak wordt gezien als het middelpunt van je interieur, wil je het liefst dat deze mooi past binnen jouw stijl van wonen. Een bank met een industriële, landelijke of moderne woonstijl of ga je toch meer voor een elegantere woonstijl: het ruime aanbod van Vegers Meubelen laat jou dat bankstel vinden die het beste in jouw interieur past.

Bank kopen? Bekijk online en koop in de winkel!

Wij geloven dat het kopen van een bank, maar ook de aanschaf van aanverwante producten als een salontafel of een bijzettafel, beter in een winkel kan gebeuren. Waarom? Alleen in het echt ervaar je het zitcomfort en voel je de structuur van het leer of de stof. Belangrijke aspecten om nog langer van jouw nieuwe bank te genieten. Bekijk hier dus ons actuele aanbod en kom langs op de Woonboulevard in Heerlen voor een persoonlijk advies.

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend