Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

Clean & Care afgedekt & aniline leder

SKU 4fe96728ff3d Category

Uitvoering: Onderhoud

24,00

Beschrijving

Universele verzorgingsset voor het onderhouden, beschermen en reinigen van vele soorten leer. Complete set voor onderhoud, bescherming en reiniging.

De set bestaat uit:

  • 1 fles met doseerdop Natural Leather Cleaner 250ml
  • 1 fles met doseerdop Leather Care & Protect 250ml
  • 1 poetsdoek
  • 1 double action spons

Een complete set voor het totale onderhoud van verschillende soorten leer. De producten uit deze set zijn geschikt voor het reinigen, voeden en optimaal beschermen van gedekverfd leer, semi-aniline leer en gladde volaniline leersoorten (niet voor Nubuck, Suède, Wax-leder of Pull Up leer).

Natural Leather Cleaner is een grondig mild reinigingsmiddel op waterbasis waarmee vlekken uit leer kunnen worden gehaald. Tevens reinig je het gehele meubel met dit middel voordat je het meubel voorziet van een nieuwe beschermlaag Leather Care & Protect. Het flesje leather Care & Protect is een kleurloos voedend en beschermend onderhoudsmiddel (op waterbasis). Door de voedende bestanddelen blijft het leer zacht en soepel. Tevens blijft er een microscopisch dunne beschermlaag achter op het leer. Dit zorgt ervoor dat het leer vet- en vlekwerend wordt, waardoor vlekken (op basis van water, olie en vet) en oppervlakkige vervuiling minder de kans krijgen om in het leer te trekken. Bij iedere onderhoudsbeurt zal de Natural Leather Cleaner ervoor zorgen dat de vervuilde beschermlaag wordt verwijderd, waardoor er weer een schoon oppervlak ontstaat. Uiteraard dien je daar weer na te behandelen met Leather Care & Protect!

Vooraf het leer altijd eerst reinigen met Natural Leather Cleaner. Natural Leather Cleaner op de double action spons aanbrengen en vervolgens enkele malen knijpen in de spons totdat er schuim ontstaat. Hiermee reinig je het leer. Vervolgens met een doek het gereinigde oppervlak droogwrijven. Daarna met de poetsdoek Leather Care & Protect dun opbrengen en met draaiende bewegingen goed verdelen. Dit 15 minuten laten drogen en vervolgens nog even rustig nawrijven. Reiniging en bescherming 3 x per jaar herhalen.

Vlekken kunnen verwijderd worden met Natural Leather Cleaner. Na iedere reiniging opnieuw Leather Care & Protect aanbrengen omdat de beschermlaag door het gebruik van de Natural Leather Cleaner wordt verwijderd.

 

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend

Stel een vraag

Heeft u vragen over dit product? Laat het ons dan weten! Laat hieronder uw vraag achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!