Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

All in House Service​

Een nieuw meubel, een kostbaar bezit

Uiteraard geniet je van de standaard garantie op je nieuwe aankoop. Maar wil je een langere en uitgebreider service op je bank, fauteuil, eetstoel of karpet ? Dan hebben wij daar een antwoord op! Kies voor 7 jaar aanvullende service. Met het All in House Service programma heeft u de zekerheid dat u 7 jaar gegarandeerd plezier gaat beleven aan uw nieuwe aanwinst. Mocht er zich in deze periode toch een probleem voordoen, dan bent u gegarandeerd van een snelle en vakkundige oplossing bij u aan huis.

Wat houdt het All in House Service programma in?

All in House Service is een aanvullend full service programma van 7 jaar. Tevens biedt All in House Service op tal van problemen service die normaliter niet onder de normaal geldende fabrieksgaranties vallen. U breidt de service uit, waardoor u de zekerheid heeft van 7 jaar probleemloos genieten. De service wordt bij u aan huis verricht.

Wat mag u verwachten van deze service?

Aanvullende constructieservice

 • Het opvullen of verstevigen van losse kussens.
 • Het opvullen of verstevigen van vaste zittingen als deze overmatig zijn gaan inzakken.
 • Opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien.
 • Het aanspannen van singelbanden.
 • Het vastzetten van losse verenclips.
 • Herstellen of vervangen van nosagveren of binnenvering.
 • Het herstellen van bedieningsmechanieken.
 • Herstellen of vervangen van elektrische delen zoals motoren en trafo’s.
 • Herstellen of vervangen van gebroken regelwerk.
 • Het repareren van losgeraakte stiknaden.
 • Het vastzetten van losgeraakte knopen.
 • Het vastzetten van losgeraakte verbindingen.
  Het verhelpen van piep- en kraakgeluiden.
 • Het verwijderen van overmatige pilling bij textiel.
 • Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel.

Aanvullende vlekkenservice

Textiel

Indien u een zitmeubel aanschaft van textiel, dan kunt u het meubel voorzien van een bijgeleverd textiel beschermingsproduct. Zo is uw meubel optimaal beschermd tegen olie, water en vet (zoals eet- & drinkwaren). Deze substanties krijgen geen kans een blijvende vlek te veroorzaken. Zo bent u 7 jaar gegarandeerd van een vlekvrij meubel. Mocht er binnen 7 jaar toch een vlek ontstaan die door uzelf niet te verwijderen is, dan komt een specialist bij u thuis de vlek kosteloos verwijderen.

 • Dranken zoals: koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur.
 • Voedingsmiddelen zoals: tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam, ketchup, mayonaise, curry, boter, melk en overige vlekken op oliebasis.
 • Alle af- en uitscheidingen van mens en zoogdier zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel en ontlasting

Leder & lederlook

Indien u een lederen (of lederlook) zitmeubel aanschaft, ontvangt u voor de periode van 7 jaar bijpassende verzorgingsset(s). Deze speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten voorzien bijvoorbeeld het leder van de benodigde voeding, waardoor het zijn natuurlijke souplesse behoudt. Tevens biedt dit product optimale bescherming tegen alle vlekken op basis van olie, water en vet, maar ook tegen bijvoorbeeld het afgeven van kleding, inkt, cosmetica, etc. Mocht er binnen 7 jaar toch een vlek ontstaan die door uzelf niet te verwijderen is, dan komt een specialist bij u thuis de vlek kosteloos verwijderen. Zo bent u 7 jaar gegarandeerd van zit plezier.

 • Dranken zoals: koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur.
 • Voedingsmiddelen zoals: tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam, ketchup, mayonaise, curry, boter, melk en overige vlekken op oliebasis.
 • Alle af- en uitscheidingen van mens en zoogdier zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel en ontlasting
 • Overige vlekken en schades: Kledingafgifte, cosmetica, zoal: lippenstift en nagellak, balpen, uitwasbare inkt en lijm, nadelige invloeden van medicijngebruik, craquelé affect, bijtsporen van huisdieren (éénmalig), brandgaten en brandvlekken (uitsluitend bij leder).

Voor geoliede, gewaxte of geschuurde (nubuck) ledersoorten (open leersoorten) is de vlekkenservice alleen geldig voor dranken en voedingsmiddelen. All in House service 7 jaar bij lederlook geldt de vlekkenservice van 5 jaar.

Hoe komt u in aanmerking voor deze service?

U kunt uitsluitend bij aanschaf van een nieuw meubel de All in House Service voor een geringe meerprijs per zitplaats aanschaffen. Indien u hiervoor kiest, zal Vegers Meubelen u aanmelden voor deze service bij All in House B.V. Zodra zij deze aanmelding hebben ontvangen zullen zij u een persoonlijk Service certificaat toesturen. Deze is voorzien van een uniek service nummer. Mocht u in de looptijd van 7 jaar een aanspraak willen maken op deze service, dan kunt u dit doen via het telefoonnummer wat op uw certificaat staat vermeldt of via hun website.

Uitgesloten voor deze service zijn meubels bedoeld voor projectmatig gebruik of voor commerciële doeleinden, productspecifieke eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het meubel, normale vervuiling en slijtage en oneigenlijk gebruik van het zitmeubel.

All in House Service

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend