Al meer dan 100 jaar actief
 
Meer dan 25 verschillende merken

Meer dan 3000m² aan showroom

 

 

4 tips om de lente in huis te halen

De lente is in de lucht! Dit is hét seizoen van vernieuwing en vrolijkheid. Het perfecte moment dus om je interieur een opfrisbeurt te geven en de vrolijkheid naar binnen te brengen. Of je nu van plan bent om een grote make-over te doen of slechts enkele wijzigingen wilt aanbrengen, wij delen een aantal leuke en makkelijk uit te voeren tips om het voorjaar naar binnen te halen!

1. Een vleugje kleur in je huis

Laat de sombere winterkleuren achter je en omarm levendige tinten zoals geel, groen, oranje en roze. Dit kan op verschillende manieren, zoals het verven van een muur in een vrolijke kleur, het toevoegen van kleurrijke kussens op je bank of het gebruik van vrolijke prints in je decoratie. Maar je kunt natuurlijk ook experimenteren met meubels. Denk hierbij aan een gekleurde bank, opvallende fauteuil of eetkamerstoelen in diverse kleuren. Mix and match deze verschillende gekleurde items voor een vrolijke touch in je interieur!

Een vleugje kleur in je interieur | INHOUSE

2. Haal de natuur naar binnen

Groene planten, bloemen en bamboe accessoires zijn perfecte keuzes om je huis een frisse uitstraling te geven. Ze brengen niet alleen leven in je interieur, maar verbinden je ook met de schoonheid van de natuur. Wil je graag grote elementen veranderen in je interieur? Denk dan bijvoorbeeld aan een grote groene bank, een grote eetkamertafel of houten salontafeltjes. Zet de tuindeuren maar lekker open en wordt een met de natuur!

Haal de natuur naar binnen | INHOUSE

3. Zorg voor een rustige en frisse uitstraling

Haal de lente naar binnen door middel van lichte, luchtige en zachte elementen. Vervang zware gordijnen door neutrale en transparante stoffen, verwissel het dikke tapijt met een licht kleed en kies voor zachte en organische meubels. Organische meubels zijn gebaseerd op vormen uit de natuur, zijn ruimtebesparend én doorbreken de rechte lijnen in je interieur. Dit zorgt voor een rustige, heldere en frisse uitstraling! Combineer organische meubels met heerlijk zachte en knuffelbare texturen om een vleugje speelsheid toe te voegen.

Een frisse rustige en frisse uitstraling met hoekbank Coelo | INHOUSE

4. Speelse accenten voor een vrolijke touch

Weg met die saaie en sombere uitstraling! Decoratieve kussens met grappige prints, vrolijke lampen of een bijzondere fauteuil zorgen voor een vrolijke look. Plaats hierbij een grote elementenbank die je op verschillende manieren kunt opstellen en je living krijgt meteen een speelse uitstraling. Durf ook verschillende meubels en accessoires met gekke vormen en materialen met elkaar te combineren en denk hierbij vooral lekker out-of-the-box. Zo zorg jij voor een speelse en vrolijke nieuwe look in je interieur!

Speelse accenten voor een vrolijke look in huis | INHOUSE

Meer berichten

Bekijk in onze showroom

Wilt u dit product zien in de showroom? Dat kan uiteraard! Kom langs en onze adviseurs staan u graag te woord.

Maandag13:00 – 1800
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09.30 – 18:00
Zaterdag09.30 – 17:00
Zondag12.00 – 17:00

* Iedere laatste zondag van de maand geopend